t> alert('entra')


La Consellera de Governació visita les Coves del Toll
12/05/2017

 

Dimecres 10 de maig la Hble. Sra. Meritxell Borràs, Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya va visitar Moià i el Parc Prehistòric de les Coves del Toll.

Rebuda per l'Alcalde de Moià Il•lm. Sr. Dionís Guiteras i diversos regidors del Consistori a l'Ajuntament de Moià, als vols de la una del migdia, va signar el llibre d'honor i seguidament el seguici va fer anar cap al Parc Prehistòric de les Coves del Toll, on va visitar la Cova del Toll escoltant amb atenció les explicacions de la Directora-Gerent del Museu na Marta Fàbrega, i gaudint d'aquest patrimoni natural i cultural únic a casa nostra.

A la Consellera l'acompanyen també la Il•lm. Sra. Montserrat Mundi, directora general d'Administració Local de Governació, Administracions Públiques i Habitatge; Sr. Ivet Castaño, directora dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Locals i Habitatge a Catalunya Central; el Sr. Pep Mas, responsable de l'Oficina de la delegació de la Generalitat a la Catalunya Central; i Eduard Sánchez Conseller de Patrimoni del Consell Comarcal del Moianès.

Tot el grup va quedar gratament sorprès d'aquest tresor patrimonial del Moianès, que són les Coves del Toll i el seu entorn natural.

La Consellera en la seva estada al Moianès també va visitar els pobles de Sant Quirze Safaja, Castellterçol, Calders i Monistrol de Calders.

 


visita-consellera-governacio.jpg

Geoparc de la Catalunya Central- Muralla Sant Doménec, 24- 08241 Manresa- Tel. +34 93 693 03 50
Avís Legal | Contacta | Mapa web |  facebook | Twitter Geoparc
Disseny web i interactivitat: La Factoria d'Imatges