t> alert('entra')


El Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona acull aquest dijous l'acte d'entrega del Distintiu SICTED i el Segell UNESCO d
4/04/2016

L'acte se celebrarà aquest dijous, 7 d'abril, a les 5 de la tarda a l'interior de la Muntanya de Sal de Cardona, a l'indret de la "capella sixtina" i comptarà amb l'assistència de l'alcalde, Ferran Estruch; el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns i el conseller comarcal de Turisme del Bages, Josep Canals.

Durant la jornada, que reunirà una destacada representació de les empreses turístiques i les institucions comarcals, es distingiran els 35 projectes empresarials del Bages que durant l'any 2015 van obtenir el distintiu de qualitat turística SICTED que garanteix el compliment dels requisits d'aquest programa de qualitat turística.

A més, la vetllada inclourà l’entrega del nou segell Unesco amb que ha estat distingit el projecte turístic del Geoparc de la Catalunya Central. Aquest reconeixement arriba després que el passat mes novembre l’Assemblea General de la UNESCO a París, aprovés el programa oficial "Geoparcs mundial Unesco". El director científic del Geoparc de la Catalunya Central, Ferran Ciment, explicarà les característiques principals del projecte de Geoparc.

L'acte d'entrega del distintiu SICTED l'organitzen l'Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica, el Consell Comarcal del Bages, la Cambra de Comerç de Barcelona i la Diputació de Barcelona i finalitzarà amb una visita guiada a l'interior de la Muntanya de Sal de Cardona. El Parc Cultural de la Muntanya de Sal ha anat revalidant el distintiu de qualitat turística SICTED des de l'any 2013 quan el va rebre per primer cop. Per altra banda, l'any passat el va sol.licitar l'Oficina de Turisme de Cardona que espera obtenir-lo aquest any 2016. 


Geoparc de la Catalunya Central- Muralla Sant Doménec, 24- 08241 Manresa- Tel. +34 93 693 03 50
Avís Legal | Contacta | Mapa web |  facebook | Twitter Geoparc
Disseny web i interactivitat: La Factoria d'Imatges