t> alert('entra')


Cicle anual de Sortides pel Geoparc 2017
2/06/2017

 

SORTIDA 1

21 de juny

Les Valls del Montcau, el Geoparc marítim

SORTIDA 2

12 setembre

Les formes del Geoparc, la riera de Rajadell

SORTIDA 3

30 octubre

El Geoparc del vi i la sal, la riera Gavarresa

SORTIDA 4

14 novembre

El Geoparc Ignasià, de Montserrat a Manresa

 

El Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, us presenta el Cicle anual de Sortides pel Geoparc 2017. El Cicle de Sortides pel Geoparc vol donar a conèixer el territori i tots els recursos vinculables al Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central. Les sortides estan dirigides als professionals d’empreses privades i entitats públiques de tots el àmbits del sector turístic: allotjaments, restauració, atraccions, centres de visitants, empreses de guiatge, etc..

 

Un Geoparc és un territori amb una geologia de rellevància mundial, i on aquesta geologia ha condicionat la història, la cultura i el desenvolupament del territori al llarg de la seva història. Un dels objectius principals del Geoparc és el desenvolupament sostenible del territori mitjançant el geoturisme.

La designació de Geoparc Mundial UNESCO és una oportunitat excel·lent per impulsar de manera definitiva aquest filosofia en el nostre territori. No cal dir que el segell UNESCO, d'enorme prestigi i projecció internacional en el món, avala aquesta aposta i ens ofereix el repte d'aprofitar-ho per projectar aquells valors que compartiu amb el projecte sota la marca UNESCO.

 

Si teniu ganes de conèixer els diversos indrets i punts d'interès turístic del Geoparc i conèixer tot el relat  que se'n deriva i les potencialitats i oportunitats que es desprenen d'aquesta marca de qualitat, no dubteu a inscriure'us a tot el Cicle.

Aquí teniu el Programa del Cicle de Sortides pel Geoparc 2017.

 

Si us interessa només venir a alguna sortida en concret, us podeu inscriure a les sortida que més us convingui. Descobreix els racons i oportunitats que ens empara el Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central!

 


Geoparc de la Catalunya Central- Muralla Sant Doménec, 24- 08241 Manresa- Tel. +34 93 693 03 50
Avís Legal | Contacta | Mapa web |  facebook | Twitter Geoparc
Disseny web i interactivitat: La Factoria d'Imatges