t> alert('entra')


Setmana Europea de Geoparcs 2017
15/05/2017 - 11/06/2017
Veure programa adjunt
Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central

Fa milions d’anys, al cor geogràfic de Catalunya, existí un mar que va desaparèixer empès per l’aixecament de serralades com els Pirineus. Els processos geològics han deixat un territori amb espectaculars formacions rocoses com Montserrat i rics recursos naturals com la sal.”
El Geoparc mundial UNESCO de la Catalunya Central és l’únic Geoparc de Catalunya i el trobem en una privilegiada situació al cor de Catalunya.

Un Geoparc és un territori ben delimitat, amb una forta personalitat i un patrimoni geològic excepcional que promou una estratègia de desenvolupament socioeconòmic sostenible. Promociona la seva identitat a través del geoturisme, potenciant la geologia, el medi ambient, la cultura, les tradicions, els productes artesans i negocis locals, procurant el benestar dels seus habitants. Té especial cura en la divulgació dels valors naturals i culturals així com en afavorir la recerca i la geoconservació.

El Geoparc i els seus centres associats organitzen periòdicament activitats i esdeveniments per divulgar i promocionar aquest ric patrimoni del territori. A la primavera, enguany del 26 de maig a l’11 de juny, es celebra la Setmana dels Geoparcs Europeus, uns dies en els que es convida als ciutadans a descobrir els Geoparcs. No et perdis les activitats que ofereix el Geoparc de la Catalunya Central!

DATES SETMANA EUROPEA DE GEOPARCS: del 26 de maig a l’11 de juny
Programa previst Setmana Europea de Geoparcs.

MÉS INFORMACIÓ: www.geoparc.cat - info@geoparc.cat - 93 693 03 89


195x270-cartell-setmana-europea-geoparcs-2017-tines-v2.jpg
1-setmana-europea-de-geoparcs-programa-setmanal-26-28-maig.jpg
2-setmana-europea-de-geoparcs-programa-setmanal-2-4-de-juny.jpg
3-setmana-europea-de-geoparcs-programa-setmanal-7-11-de-juny.jpg

Geoparc de la Catalunya Central- Muralla Sant Doménec, 24- 08241 Manresa- Tel. +34 93 693 03 50
Avís Legal | Contacta | Mapa web |  facebook | Twitter Geoparc
Disseny web i interactivitat: La Factoria d'Imatges