t> alert('entra')


3a Fira Gastronòmica del Geoparc
23/09/2017
De 17h a 21h
Plana de l'Om, Manresa

Coneix, degusta i compra els millors productes del nostre territori

El Geoparc és geologia, paisatge i turisme, però també és gastronomia i producte de qualitat i de proximitat.

Vine a descobrir el bo i millor del nostre territori a la 2a Fira Gastronòmica del Geoparc, el dissabte, 23 de setembre, a la tarda, a la Plana de l'Om de Manresa. Mira, remena, degusta i compra.

Hi haurà parades de productes agroalimentaris del Geoparc, tasts i degustacions.

Us hi esperem!

 

PROGRAMA

Estem encara tancant el programa de la Fira.

Per una banda, hi haurà les parades de productors i elabaoradors del Geoparc on es podran comprar tots els seus productes locals, per una altra banda, també es podran degustar aquests mateixos productes en diferents formats i elaboracions amb la col·laboració dels xefs dels Fogons Gastronòmics del Bages, el col·lectiu de cuina del Geoparc que aposta per productes de la terra i cuina de temporada.

Els visitants també podran participar en experiències gastronòmiques per descobrir alguns d’aquests productes locals de mans dels seus propis productors. En edicions anteriors, ha destacat el tast conduit d’olis de varietats locals del Geoparc, on productors de varietats corbella i verdal manresa, membres de la Taula de varietats locals d’oli del Bages, expliquen la relació entre geologia i oli i el passat, present i futur del conreu de l’olivera al territori del Geoparc. En aquests tastos, el productor engresca els assistents amb una experiència nova i diferent que ens apropa a un dels tresors del nostre territori: l’oli d’oliva.

Per als menuts, hi ha diferents activitats per donar-los a conèixer el patrimoni geològic del territori. Tallers on pintar-se la cara amb pigments naturals, construir un brunzidor (un instrument musical prehistòric), construir un dòlmen o fer un gravat són algunes de les propostes en les quals podran participar i que estaran conduïdes pels guies i monitors de les Coves del Toll de Moià, les Coves de Montserrat o la muntanya de sal de Cardona, entre altres.


Productes del Rebost del Bages
La famosa albergínia blanca
Embotits artesans
Horta de tota la vida, natural i fresca
Coneix, degusta i compra els millors productes de la terra del n

Geoparc de la Catalunya Central- Muralla Sant Doménec, 24- 08241 Manresa- Tel. +34 93 693 03 50
Avís Legal | Contacta | Mapa web |  facebook | Twitter Geoparc
Disseny web i interactivitat: La Factoria d'Imatges